Brannslange NGP 20M

 

Formstabil Husbrannslange på rull – 20 meter.

 

 

 

 

 

Husbrannslange er anbefalt som slukkeutstyr i bolig. Så lenge det er vann i røret har man slukkemiddel.

De aller fleste har benyttet en slange tidligere, og den lave vekten gjør at spesielt barn og eldre med nedsatt førlighet enkelt kan betjene en branslange.

 

Enkel montering:

 

De fleste baderom eller kjøkkenskap er 60cm dype. Med beskjedne 34 cm i diameter og 14 cm utspring passer NGP husbrannslange de fleste skap. 2 skruer og festeklammeret er montert.Tilkoples 3/4″ kran. Har man ikke en egen krantilkopling

ledig, kan man benytte en y- deler(ekstrautstyr)

 

Enkel i Bruk:

Løft håndtaket til slangen av festeklammeret.Skru på vannet og bær slangen i håndtaket, slangen ruller ut automatisk. Man trenger ikke rulle ut hele slangen ved bruk. Legg trommelen ned med strålerøret opp.Ta strålmunnstykket ut og begynn slukking.

 

Enkelt vedlikehold:

Etter bruk rulles slangen opp med trykk, før man stenger kranen og avlaster trykket i husbrannslangen med strålerøret. Det anbefales at slangen står med åpent strålerør(vann av).slangen skal ikke stå med vanntrykk.Det anbefales å teste slangen hvert halvår for å påse at kraner ikke står seg fast, samt å få skylt ut et eventulell algevekst etc i rør. En blir samtidig mer trygg på bruken av husbrannslangen.